Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ξέρω τι πρέπει να αλλάξει η Γιουνάιτεντ για να πετύχει, αλλά δεν είναι ηθικό να το πω»

11:24 - 13/01/2022

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή, μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ισχυρίστηκε ότι ξέρει τι πρέπει να αλλάξει στον σύλλογο. Το άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ξέρω τι πρέπει να αλλάξει η Γιουνάιτεντ για να πετύχει, αλλά δεν είναι ηθικό να το πω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ξέρω τον τρόπο για να αλλάξουμε τα πράγματα, αλλά δεν είναι ηθικό να τον πω»

Σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο βαθμολογικά όσο και εξωαγωνιστικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να βγει μπροστά και να πραγματοποιήσει δηλώσεις, δείχνοντας ότι είναι παρών παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία