ΒΙΝΤΕΟ-Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι τα...»

22:16 - 14/01/2022

ΒΙΝΤΕΟ-Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι τα...» 14/01/2022 «Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο. Είναι ένας περιορισμός που βάζεις μόνος στο μυαλό σου» είχε πει μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες των ΗΠΑ, η Τζάκι Τζόινερ Κέρσι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστηρίζει όσο κανείς άλλο το συγκεκριμένο ρητό. Ποιο ωστόσο μπορεί να είναι το ταβάνι του; O «CR7» παρότι βρίσκεται μια ανάσα πριν από τα 37 του χρόνια συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές παραστάσεις και μιλώντας στο ESPN, αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράσης, ιδίως από την στιγμή που το σώμα του τον «στηρίζει». Γενικότερα σχετικά με το μέλλον του έχουν ακουστεί διάφορα,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώθω σαν 30άρης, θέλω να παίξω μέχρι τα 42»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως νιώθει σαν 30άρης, ενώ θέλει να ανακαλύψει αν θα μπορέσει να παίζει μέχρι και τα 42 του χρόνια! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχει συμπληρώσει το 36ο έτος της ηλικίας του – στις αρχές Φεβρουαρίου γίνεται 37 – ωστόσο παραμένει σε τρομερά εξαιρετική φόρμα όσο ελάχιστοι αθλητές! Άλλωστε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ […] The post Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώθω σαν 30άρης, θέλω να παίξω μέχρι τα 42» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)