Γιώργος Αμούτζας: Ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις Άγριες Μέλισσες
01:16 - 18/01/2022
Μέσα από την πετυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, ο Γιώργος Αμούτζας συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Ο νεαρός ηθοποιός κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια αφού ο πατέρας του είναι ο επιχειρηματίας Σταύρος Δελλής, συνιδρυτής του Ίασμου μαζί με τον σπουδαίο Βασίλη Διαμαντόπουλο ο οποίος ήταν και νονός του. «Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αμούτζας. «Μία
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αμουτζάς: Ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Γιώργος Αμουτζάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» αποκάλυψε το πόσο κοντά βρέθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Αμούτζας: Έτσι έχασε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τα χέρια του
Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας και μίλησε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες […]
The post Γιώργος Αμούτζας: Έτσι έχασε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τα χέρια του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Αμούτζας – Σασμός: «Ήμουν με το στυλό στο χέρι για να υπογράψω για τις Άγριες Μέλισσες»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την
To άρθρο Γιώργος Αμούτζας – Σασμός: «Ήμουν με το στυλό στο χέρι για να υπογράψω για τις Άγριες Μέλισσες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Αμούτζας: "Ήμουν με το στιλό στο χέρι να υπογράψω, έχασα τον ρόλο μέσα από τα χέρια μου"
Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε πως πριν τον "Σασμό" ήταν έτοιμος να εισβάλλει σε μία ακόμα αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Αμούτζας: Έτσι μου πήραν τον ρόλο μέσα από τα χέρια στις Άγριες Μέλισσες
Media Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες στη 2η σεζόν. Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε χτες βράδυ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Αμούτζας: Έτσι μου πήραν τον ρόλο μέσα από τα χέρια στις Άγριες Μέλισσες
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Αμούτζας: Έτσι μου πήραν τον ρόλο μέσα από τα χέρια στις Άγριες Μέλισσες
Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες στη 2η σεζόν.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr