Κακοκαιρία Ελπίδα – Κλειστά σχολεία: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση

15:50 - 23/01/2022

Η κακοκαιρία Ελπίδα «σφυροκοπά» σχεδόν ολόκληρη τη χώρα και το αποτέλεσμα είναι να έχουμε… κλειστά σχολεία από την Δευτέρα, 23.01.2022, σε μια σειρά από περιοχές. Το newsit.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για το πού δεν θα ανοίξουν τα σχολεία, ενώ το υπουργείο Παιδείας με σχετική ανακοίνωση αναφέρεται στο τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση όπου… ... Περισσότερα To άρθρο Κακοκαιρία Ελπίδα – Κλειστά σχολεία: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Κλειστά σχολεία: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κακοκαιρία- Κλειστά σχολεία: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει: «Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για την τηλεκπαίδευση

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει το τι θα συμβεί σε όσα σχολεία μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας: «Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων,... The post Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για την τηλεκπαίδευση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πολιτική Προστασία για κλειστά σχολεία: Οι 3 λόγοι της απόφασης για διήμερη τηλεκπαίδευση

Πηγές της Πολιτικής Προστασίας εξηγούν τους λόγους της σύστασης να λειτουργήσουν τα σχολεία με τηλεκπαίδευση το επόμενο διήμερο    Τους λόγους που οδήγησαν την Πολιτική Προστασία στην σύσταση να λειτουργήσουν τα σχολεία μέσω τηλεκπαίδευσης το επόμενο διήμερο και όχι δια ζώσης εξηγούν πηγές της Πολιτικής Προστασίας.   Οι λόγοι που οδήγησαν την Πολιτική Προστασία στην απόφαση για διήμερη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης αντί της δια ζώσης εκπαίδευσης είναι οι εξής:   1) Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα επηρεάσει από το βράδυ της Κυριακής 23/1, τις περιοχές των Σποράδων, της Εύβοιας, των Βόρειων και Δυτ. Κυκλάδων, της Στερεάς Ελλάδας και της Ανατολικής και

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κλειστά σχολεία: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει: «Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη... The post Κλειστά σχολεία: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι