ΠΑΘΕ: Απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά – λεωφορεία από Μάλγαρα έως Κλειδί

12:24 - 24/01/2022

Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών βάρους άνω του 3,5 τόνων και των λεωφορείων, ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης. Η απαγόρευση αφορά στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από τα διόδια των Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου. Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονη χιονόπτωση - παγετός) που εκδηλώνονται στον Νομό Αττικής αλλά και σε άλλες περιοχές της επικράτειας θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα από 11.00 ώρα σήμερα (24 Ι

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Ε Ο – Η τελευταία ενημέρωση της ΕΛ ΑΣ

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 135,715η χ/θ (διόδια Τραγάνας), διεξάγεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Ομοίως, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων […] The post Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Ε Ο – Η τελευταία ενημέρωση της ΕΛ ΑΣ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)