Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στον αέρα το Happy Day – «Είναι άθλος το ότι είμαστε εδώ»

08:08 - 27/01/2022

Στον αέρα του Alpha επέστρεψε ξανά, μετά από δύο μέρες απουσίας, το Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε “καλημέρα” σήμερα […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στον αέρα το Happy Day – «Είναι άθλος το ότι είμαστε εδώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άθλος το ότι είμαστε εδώ – Αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει»

Στον αέρα του Alpha επέστρεψε μετά από δύο μέρες το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να καλημερίζει τους τηλεθεατές λέγοντας ότι είναι άθλος ότι η εκπομπή βγαίνει κανονικά. «Καλημέρα! Πραγματικά το ότι είμαστε μαζί σας, πιστέψτε με, είναι άθλος. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί σας χθες και προχθές, το θέλαμε πάρα πολύ. Κάνω οκτώ χρόνια αυτή την εκπομπή και δεν έχω λείψει ούτε μια φορά. Και άρρωστη έχω έρθει εδώ, και με χιόνια και με καταιγίδες. Έφευγα και γεννούσα και μετά από λίγο ερχόμουν, αλλά αυτό που ζήσαμε…» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Το ξέρω ότι σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο, γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα και μου λέτε “δυο μέρες χιονίζει στην Αττική

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο