Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για τις Άγριες Μέλισσες – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ…»

07:48 - 17/10/2019

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2Night Show” τον δάσκαλο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. […] The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για τις Άγριες Μέλισσες – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πώς πήρε τον ρόλο του δασκάλου στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον δάσκαλο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για τις Άγριες Μέλισσες – "Δεν θα το ξεχάσω ποτέ…"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2Night Show” τον δάσκαλο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο θέατρο, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη και αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ για τη σειρά. «Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό και μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για μια καθημερινή σειρά εποχής. Αυτό, κάπως, μου χτύπησε. Είπα καθημερινή εποχής, δύσκολα τα πράγματα. Τηλεφωνηθήκαμε, ήμουν λίγο διστακτικός, μου είπαν ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάω. Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ. Είδαν περίπου 600 ηθοποιούς, εγώ ήμουν ο πρώτ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη The post Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε casting για τις "‘Άγριες Μέλισσες’"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε  στο «The 2Night Show» τον δάσκαλο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρη Γκοτσόπουλο, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος από τους 600 ηθοποιούς που πέρασαν από casting για τη σειρά, αλλά και όλο το παρασκήνιο μέχρι την στιγμή που πήρε τον ρόλο. Δείτε όσα είπε

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο