Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΑΡΗ και ΠΑΟΚ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος (VIDEO)  

15:40 - 02/02/2022

Δύο "βετεράνοι" ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Βένος, παίκτης του ΑΡΗ και ο Κούλης Αποστολίδης παίκτης του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης "Έχει συγκλονιστεί όλη η Ελλάδα, η κοινή γνώμη και ιδιαίτερα η οικογένεια του ποδοσφαίρου θρηνεί", ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Βένος, τονίζοντας ότι όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα της οικογένειας του ΑΡΗ, από τη στιγμή που έμαθαν για τη δολοφονία προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση για αυτό το τραγικό γεγονός. "Το θέμα είναι ότι πρόκειται για μια αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια, που έγινε πραγματικά χωρίς λόγο και αιτ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία 19χρονου: Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άρη και ΠΑΟΚ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης

Δολοφονία 19χρονου: Δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Βένος, παίκτης του Άρη και ο Κούλης Αποστολίδης παίκτης του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. “Έχει συγκλονιστεί όλη η Ελλάδα, η κοινή γνώμη και ιδιαίτερα η οικογένεια του ποδοσφαίρου θρηνεί”,... The post Δολοφονία 19χρονου: Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άρη και ΠΑΟΚ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)