Δολοφονία Άλκη: Η ομάδα μπάσκετ στο σημείο της δολοφονίας-Όλη η κοινωνία ζητά απαντήσεις (ΦΩΤΟ-VIDEO)

15:32 - 05/02/2022

Στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού βρέθηκε σύσσωμη σήμερα (5/2) η ομάδα μπάσκετ του Άρη. Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χάρη Παπαγεωργίου, άναψαν κεριά και άφησαν μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών. "Δεν είναι ώρα για δηλώσεις. Όλη η κοινωνία ζητά απαντήσεις και θέλει να μάθει γιατί συνέβη αυτό" τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου. "Είμαι και εγώ πατέρας, έχω και εγώ οικογένεια, κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Ολόκληρη η οικογένεια του Άρη είναι συντετριμμένη" τόνισε από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των κι

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: Ο Μ. Σχοινάς στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος-Το μήνυμά του (pic)

«Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ύστερα από την παρουσία του στο σημείο το οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός στην περιοχή Χαριλάου. Περισσότερα στο grtimes.gr

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)