Δολοφονία Άλκη: “Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν” – Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου (VIDEO)

15:28 - 07/02/2022

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα. Παρά τον πόνο του, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε μόνο δικαιοσύνη για το παιδί του. «Ήταν ένα γεγονός που πραγματικά με έκανε συντρίμμια και προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου. Ευτυχώς, η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν όρθιο. Από αυτές παίρνω κουράγιο» είπε φορτισμένος συναισθηματικά, μιλώντας στην ΕΡΤ 3. «Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πιαστούν οι ένοχοί. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί χωρίς εκδικητικό χαρακτήρα. Θέλω να πάρουν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι γονείς του

Συνάντηση με τις Ανακριτικές Αρχές θα έχουν σήμερα οι γονείς του 19χρονου Άλκη. “Η δικαιοσύνη θα πράξει το έργο της”. Επικοινώνησε μαζί τους ο Μητσοτάκης. Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σήμερα (08/02) οι γονείς του Άλκη, οι δύο τραγικές φιγούρες που συγκλόνισαν με τη χθεσινή τηλεοπτική τους συνέντευξη για τη στυγερή δολοφονία του γιου τους. Οι γονείς […] The post Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι γονείς του appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν»: Δικαίωση και όχι εκδίκηση ζητούν οι γονείς του 19χρονου Άλκη

«Μόλις τελειώσω θα έρθω, θα βγω λίγο έξω να φάω, να κάνω μια βόλτα και θα επιστρέψω ξανά σπίτι»: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη μητέρα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)