Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινημένος στα γενέθλιά του αγκαλιά με την Ελένη Μενεγάκη

14:32 - 09/02/2022

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου και βέβαια, μια special τούρτα κατέφθασε στο πλατό της Ελένης. Ο […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινημένος στα γενέθλιά του αγκαλιά με την Ελένη Μενεγάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την κόρη της Ελένης Μενεγάκη

Τι του είπε η παρουσιάστρια και η ιδιαίτερη τούρτα που έσβησε

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Ημέρα γενεθλίων είναι η σημερινή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί. Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/02), η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» κι αφού έστειλε ένα φιλί στους τηλεθεατές, έκανε λίγα παιχνίδια με τον Κούπερ που ήταν ξαπλωμένος στο πλατό, κατευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον συνεργάτη της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα με άλλον άνθρωπο αντί για το παιδί μου -γιατί τέσσερις ημερομηνίες είναι αυτό που λέμε και που θα πεθάνω θα υπάρχουν παντού επάνω μου, είναι οι μέρες των παιδιών μου- ότι σε μέρα παιδιού μου πολυλατρεμένου θα έχω εσένα να βλέπω τα επόμενα χρόνι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι συγκινητικές ευχές της Ελένης για τα γενέθλιά του (Video)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκλεισε τα 42 του χρόνια και η Ελένη Μενεγάκη με μία εκπληκτική τούρτα του ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο