Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινημένος στα γενέθλιά του αγκαλιά με την Ελένη Μενεγάκη
14:32 - 09/02/2022
Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου και βέβαια, μια special τούρτα κατέφθασε στο πλατό της Ελένης. Ο […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινημένος στα γενέθλιά του αγκαλιά με την Ελένη Μενεγάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την κόρη της Ελένης Μενεγάκη
Τι του είπε η παρουσιάστρια και η ιδιαίτερη τούρτα που έσβησε
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη
Ημέρα γενεθλίων είναι η σημερινή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί. Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/02), η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» κι αφού έστειλε ένα φιλί στους τηλεθεατές, έκανε λίγα παιχνίδια με τον Κούπερ που ήταν ξαπλωμένος στο πλατό, κατευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον συνεργάτη της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα με άλλον άνθρωπο αντί για το παιδί μου -γιατί τέσσερις ημερομηνίες είναι αυτό που λέμε και που θα πεθάνω θα υπάρχουν παντού επάνω μου, είναι οι μέρες των παιδιών μου- ότι σε μέρα παιδιού μου πολυλατρεμένου θα έχω εσένα να βλέπω τα επόμενα χρόνι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Οι συγκινητικές ευχές της Ελένης για τα γενέθλιά του (Video)
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκλεισε τα 42 του χρόνια και η Ελένη Μενεγάκη με μία εκπληκτική τούρτα του ευχήθηκε «χρόνια πολλά».
Διαβάστε το στο topontiki.gr