Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media»
11:30 - 13/02/2022
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωινό του Σαββάτου στο πλατό του […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δε θα δεχτώ καμία κατάρα»
Για το σάλο που ξέσπασε μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!», μίλησε σήμερα (13.02.2022) η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Βάκχες. Ο Σάκης Ρουβάς, ... Περισσότερα
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δε θα δεχτώ καμία κατάρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο To ξέσπασμα της Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media»
Οι αντιδράσεις που ήρθαν μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣίσσυ Χρηστίδου: Δέχομαι κατάρες, πάρα πολύ σκληρός ο φασισμός των social media
Για το θέμα που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κάτι που ανάγκασε τον τραγουδιστή να δώσει διευκρινίσεις, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξοικειωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου. Θέλω να διευκρινίσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι αλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media»
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωινό του Σαββάτου στο πλατό του MEGA.
Διαβάστε το στο thebest.grΣίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες αλλά δεν με νοιάζει καθόλου… αυτός ο φασισμός των social media»
Η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστά πως «θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξικοιωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου: Δεν θα απολογηθώ επειδή δεν έβρισα τον Ρουβά - Δέχομαι κατάρες στα social media [Βίντεο]
Η Σίσσυ Χρηστίδου στοχοποιήθηκε και εκείνη από μερίδα χρηστών του διαδικτύου για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣίσσυ Χρηστίδου: Δέχομαι κατάρες στα social media για την άποψη του Σάκη Ρουβά
Η παρουσιάστρια διαχώρισε τη θέση της από αυτήν του τραγουδιστή που δήλωσε ότι συμπονά τον Δημήτρη Λιγνάδη
Διαβάστε το στο news.grΣίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες στα social media»
H Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της Η παρουσιάστρια του MEGA ήθελε να διευκρινίσει τη θέση της: Πιο συγκεκριμένα,…
Διαβάστε το στο politik.gr