Ημερίδα ΕΑΥΘ για την οπαδική βία τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου  

14:56 - 18/02/2022

Η έξαρση των φαινομένων της οπαδικής βίας και των εγκληματικών δράσεων που απορρέουν από αυτή, έχουν αναδείξει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού, η οποία θα επιτευχθεί μέσω της ανάληψης στοχευμένων πρωτοβουλιών. Ο  πρόσφατος θάνατος του 19χρονου Άλκη σόκαρε την ελληνική κοινωνία, πλην όμως, είναι εντέλει ικανός να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σταματήσουν δια παντός τη δράση των χούλιγκανς εντός κι εκτός γηπέδων; Οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις δεν είναι άμοιρες ευθυνών. Σήμερα η κοινωνία απαιτεί σθεναρά να παρθούν οι αποφάσεις και τα μέτρα εκείνα που θα σπάσουν τον φαύλο κύκλο της βίας και θα βάλουν ένα τέλος στα αλλεπάλληλα τραγικά εγκλήματα, τα οποία

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτά είναι τα μέτρα για την οπαδική βία- Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Tα μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας στον ελληνικό αθλητισμό θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αυτά είναι τα μέτρα για την οπαδική βία – Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Βασικό μέτρο θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, η απαγόρευση χρήσης κουκούλων από τους φιλάθλους και γενικότερα οτιδήποτε δεν επιτρέπει την απρόσκοπτη αναγνώριση των προσώπων. Tα μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας στον ελληνικό αθλητισμό θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υπουργού Δικαιοσύνης, […] The post Αυτά είναι τα μέτρα για την οπαδική βία – Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)