Μπούργος: «Τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στον Άρη»

16:20 - 22/02/2022

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Χερμάν Μπούργος, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία της Ελλάδας με τεράστια δυναμική. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, έχω πολύ μεγάλη όρεξη και μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου […] The post Μπούργος: «Τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στον Άρη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης – Χέρμαν Μπούργος: «Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε επιτυχίες»

Το… μήνυμα του Χέρμαν Μπούργος, μετά την επίσημη πρόσληψη του στην ΠΑΕ Άρης και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Θεσσαλονικέων. Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου -μέχρι το καλοκαίρι του 2024- ο νέος προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και αφού εξέφρασε τη χαρά του γα τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ... Περισσότερα To άρθρο Άρης – Χέρμαν Μπούργος: «Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε επιτυχίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπούργος: «Τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στον Αρη»

Ο νέος τεχνικός των «κίτρινων» έδωσε το... στίγμα του μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του στον πάγκο τους.

Διαβάστε το στο

Μπούργος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα»

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (22/02) την έναρξη της συνεργασίας της με τον 53χρονο τεχνικό για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε χαρούμενος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρας του, ενώ τόνισε πως έχει μεγάλη όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να οδηγήσει τους Θεσσαλονικεί στις επιτυχίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις […] Το άρθρο Μπούργος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μπούργος: “Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε επιτυχίες στον Άρη”

Ο Χερμάν Μπούργος στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής του Άρη δεν θέλησε να πει πολλά λόγια αλλά τόνισε πως τον περιμένει σκληρή δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Χερμάν Μπούργος είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (22/2) ο νέος τεχνικός του Άρη και την Τετάρτη (23/2) θα κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. […] The post Μπούργος: “Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε επιτυχίες στον Άρη” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπούργος: «Tα πάντα για επιτυχίες»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ο νέος προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία της Ελλάδας με τεράστια δυναμική. Είμαι [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μπούργος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα»

Ο Χερμάν Μπούργος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη και εξέφρασε την χαρά του για την νέα πρόκληση της καριέρας του και έθεσε ως στόχο να φέρει επιτυχίες στην ομάδα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων