Πόλεμος στην Ουκρανία: Κόκκινος συναγερμός για το φυσικό αέριο στην Ελλάδα – Βόμβα στις τιμές
09:56 - 24/02/2022
Ο πόλεμος στην Ουκρανία σήμανε «κόκκινο» συναγερμό στις αγορές για το φυσικό αέριο. Πώς μπορεί να επηρεάσει την Ελλάδα.
Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Έτοιμος να διαπραγματευτεί την παράδοση λέει ο Πούτιν
Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να διαπραγματευτεί τους όρους παράδοσης του Κίεβου
Διαβάστε το στο Πόλεμος στην Ουκρανία: Έτοιμος να διαπραγματευτεί την παράδοση λέει ο Πούτιν
Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να διαπραγματευτεί τους όρους παράδοσης του Κιέβου
Διαβάστε το στο tovimaΠόλεμος στην Ουκρανία: Παγκόσμια συγκίνηση για το παιδί στα καταφύγια – «Δεν θέλω να πεθάνω»
Συγκλονίζει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ένα μικρό παιδί στην Ουκρανία να κλαίει βλέποντας γύρω του όσα γίνονται. «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει ένα παιδί με τα δάκρυα να τρέχουν στα μάτια του. «Θέλω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Ξύπνησα από το μεγάλο μπαμ σήμερα. Κατάλαβα...
The post Πόλεμος στην Ουκρανία: Παγκόσμια συγκίνηση για το παιδί στα καταφύγια – «Δεν θέλω να πεθάνω» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠόλεμος στην Ουκρανία: Συγκίνηση για τους 13 Ουκρανούς στρατιώτες
Ως ήρωες μνημονεύονται πλέον στη χώρα τους οι 13 Ουκρανοί στρατιώτες – φρουροί του μικρού νησιού «Φίδι» στη Μαύρη Θάλασσα, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραδοθούν μετά το τελεσίγραφο των Ρώσων.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠόλεμος στην Ουκρανία: «Κόκκινος» συναγερμός για το φυσικό αέριο στην Ελλάδα - «Βόμβα» στις τιμές
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Κόκκινος» συναγερμός για το φυσικό αέριο στην Ελλάδα - «Βόμβα» στις τιμές
24/02/2022
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα επηρεάσει και πολλές άλλες χώρες, κυρίως «εκτοξεύοντας» τις τιμές σε διάφορα προϊόντα, όπως είναι το φυσικό αέριο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί της Πέμπτης φυσικό αέριο και πετρέλαιο καταγράφουν μεγάλη άνοδο στις τιμές τους. Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το «Bloomberg», το πετρέλαιο ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από το 2014 και συγκεκριμένα, η τιμή του διαμορφώνεται στα 102,2 δολάρια το βαρέλι. Δηλαδή σημειώνει αύξηση της τάξης του 5,53%.
Παράλληλα, τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία έχου
Διαβάστε το στο filathlos.gr