Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται η πορεία στη μνήμη του Άλκη λόγω της «Μπιάνκας»

10:44 - 27/02/2022

Αναβάλλεται η σημερινή μουσική πορεία στη μνήμη του Άλκη, πού ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην πλατεία Χαριλάου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπιάνκα». Η Thessaloniki Youth Band έκανε μία ανάρτηση στο Facebook γράφοντας τα εξής: «Η σημερινή μας μουσική πορεία στην μνήμη του Άλκη , λόγω της επιδείνωσης του καιρού ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Θα ενημερώσουμε με νέα δημοσίευση την μέρα που θα πραγματοποιηθεί. Ο Άλκης δεν θα ξεχαστεί». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόλεμος στην Ουκρανία: 72 ώρες αντίστασης – Το μήνυμα του υπουργού Άμυνας της χώρας Απόκριες: Από τους κορυφαίους προορισμούς του τριημέρου η Σκύρος Πόλεμος στη Ουκρανία: Σε κλοιό το Κίεβο – Χτύπησαν ξανά πολυκατοικία σε προάστιο (VIDEO) Έρευνα: Και οι σκύλοι θρηνούν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Χιόνια και ισχυρές βροχές και άνεμοι λόγω της κακοκαιρίας «Μπιάνκα»

«Σαρώνει» η κακοκαιρία «Μπιάνκα» στη Θεσσαλονίκη καθώς οι ορεινές περιοχές είναι ήδη «ντυμένες» στα λευκά από το χιόνι ενώ στο κέντρο της πόλης επικρατούν ισχυροί άνεμοι και βροχές. Ωστόσο υπάρχουν αναφορές για μετατροπή της βροχής σε χιόνι, ακόμη και σε κεντρικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, με την κακοκαιρία «Μπιάνκα» να δείχνει τα «δόντια» της. Στον Χορτιάτη, ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Χιόνια και ισχυρές βροχές και άνεμοι λόγω της κακοκαιρίας «Μπιάνκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)