«Δεν θέλω η ιστορία να μας καταγράψει σαν τους 300 του Λεωνίδα – Δραματικό διάγγελμα Ζελένσκι

18:34 - 03/03/2022

Άλλο ένα δραματικό διάγγελμα έκανε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην χώρα του και την Ρωσία. Ο Ζελένσκι ιδιαίτερα καταπονημένος αλλά αποφασισμένος για όλα έκανε αναφορά στην αρχαία Ελλάδα λέγοντας: «Δεν θέλω η ιστορία να μας καταγράψει ως έναν θρύλο όπως αυτό των 300 της Σπαρτιατών. Θέλω ειρήνη». «Εάν πέσει η Ουκρανία, η Ρωσία θα κυνηγήσει χώρες της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Αν αυτές οι πράξεις συνεχιστούν, ο κόσμος θα φτάσει στο τέλος του» είπε ο Ζελένσκι σε νέο δραματικό μήνυμα την ώρα των διαπραγματεύσεων μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, ξεκαθαρίζοντας […] The post «Δεν θέλω η ιστορί

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής