«Ο αποκλεισμός του ρωσικού πετρελαίου θα εκτινάξει τις τιμές» προειδοποιεί ο Γεωργιάδης

10:42 - 07/03/2022

Τι απαντά σε Ζαχάροβα και… Λυρική Σκηνή Για τις επιπτώσεις στην οικονομία από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις τιμές – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και το επεισόδιο με στελέχη της παράστασης «Οθέλλος» που διαφώνησαν με κίνηση στήριξης της Ουκρανίας μίλησε στον  ΑΝΤ1 ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. «Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με Το άρθρο «Ο αποκλεισμός του ρωσικού πετρελαίου θα εκτινάξει τις τιμές» προειδοποιεί ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές

Για τις επιπτώσεις στην οικονομία από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις τιμές – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και το επεισόδιο με στελέχη της παράστασης «Οθέλλος» που διαφώνησαν με κίνηση στήριξης της Ουκρανίας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. «Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τους θεατές που αντέδρασαν, είναι […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Γεωργιάδης: «Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές»

Στις επιπτώσεις στην οικονομία από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και στις τιμές στην ενέργεια αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές (VIDEO)

Για τις επιπτώσεις στην οικονομία από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις τιμές – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και το επεισόδιο με στελέχη της παράστασης «Οθέλλος» που διαφώνησαν με κίνηση στήριξης της Ουκρανίας μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. «Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τους θεατές που αντέδρασαν, είναι ντροπή η αντίδραση του δήθεν καλλιτεχνικού χώρου της χώρας» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας το πρωτόγνωρο το επεισόδιο για την Εθνική Λυρική Σκηνή. Για τις δηλώσεις της επίσημης εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μ. Ζαχάροβα, που έκανε λόγο για αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία που εξαπολύθηκε στην Ελλάδα ο Υπουργός τόνισε ότι η «αξιοπιστία της κυρίας είναι μηδέν». Για την

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ευρώπη θα στηρίξει την ενεργειακή κρίση που μαστίζει και την Ελλάδα Για τις επιπτώσεις στην οικονομία από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις τιμές – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και το επεισόδιο με στελέχη της παράστασης «Οθέλλος» που διαφώνησαν με κίνηση στήριξης της Ουκρανίας μίλησε στoν ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις […] The post Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας