Δ. Μιχαηλίδου: «Επιτακτική ανάγκη όλων μας, η εκπόνηση εθνικών Σχεδίων Δράσης για την προστασία των παιδιών της Ουκρανίας»

12:02 - 08/03/2022

«Είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε χώρα να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε όλοι μαζί, ως Ενωμένη Ευρώπη, να διασφαλίσουμε το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της στέγασης, σε όλους όσοι έχουν ανάγκη», δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, στο Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα την ασφαλή κατοικία, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα στη Νίκαια της Γαλλίας. Με αφορμή την σημερινή συμμετοχή της στο Συμβούλιο Υπουργών, η Υφυπουργός, πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου, διμερή συνάντηση με την Υπουργό Ενέργειας, Οικολογικής Μετάβασης και Στέγασης της Γαλλίας, Emmanuelle Wargon. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι επικείμενες Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαηλίδου: Επιτακτική ανάγκη η εκπόνηση εθνικών Σχεδίων Δράσης για την προστασία των παιδιών της Ουκρανίας

«Είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε χώρα να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε όλοι μαζί, ως Ενωμένη Ευρώπη, να διασφαλίσουμε το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της στέγασης, σε όλους όσοι έχουν ανάγκη», δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, στο Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα την ασφαλή κατοικία, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα (7/3) στη Νίκαια της Γαλλίας. Με αφορμή την σημερινή συμμετοχή της στο Συμβούλιο Υπουργών, η Υφυπουργός, πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου, διμερή συνάντηση με την Υπουργό Ενέργειας, Οικολογικής Μετάβασης και Στέγασης της Γαλλίας, Emmanuelle Wargon. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι επικείμενες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ομόφωνα δεκτή στην ΕΕ η ελληνική πρωτοβουλία για την προστασία των παιδιών από την Ουκρανία

Κάθε χώρα θα χαρτογραφήσει τις περιοχές και τις δομές όπου μπορεί άμεσα να φιλοξενήσει παιδιά, ενώ θα διοχετεύσει πληροφορίες κεντρικά στις Βρυξέλλες, αλλά και στα άλλα κράτη μέλη, ώστε να ελεγχθεί η διαθεσιμότητα χώρων φιλοξενίας στις κοινωνικές δομές κάθε κράτους- μέλους The post Δόμνα Μιχαηλίδου: Ομόφωνα δεκτή στην ΕΕ η ελληνική πρωτοβουλία για την προστασία των παιδιών από την Ουκρανία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)