ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό σχέδιο Γκανέζου ιδιοκτήτη χρυσωρυχείου για την Τσέλσι, τον Ρονάλντο και τον Μέσι!

19:38 - 09/03/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό σχέδιο Γκανέζου ιδιοκτήτη χρυσωρυχείου για την Τσέλσι, τον Ρονάλντο και τον Μέσι! 09/03/2022 Το εξαιρετικά φιλόδοξο πλάνο του να αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και να την ενισχύσει με ακόμη περισσότερους αστέρες έκανε γνωστό ο Μπέρναρντ Άντγουι Μποασιάκο. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου από την Γκάνα έκανε γνωστά τα σχέδιά του μέσω ενός ραδιοφωνικού σταθμού. «Θέλω να πάρω την Τσέλσι. Με ενδιαφέρει πολύ. Αυτοί που αγοράζουν ομάδες δεν είναι ποδοσφαιριστές, αλλά επιχειρηματίες. Το ίδιο κι εγώ. Άρα γιατί να μην αγοράσω την ομάδα; Θέλω να καταθέσω μια προσφορά», τόνισε και πρόσθεσε πως δεν θα μείνει εκεί, αν τα καταφέρει. «Α

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκανέζος ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου θέλει να αγοράσει την Τσέλσι, τον Ρονάλντο και τον Μέσι

Ένας ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου από την Γκάνα μίλησε για τα φιλόδοξα σχέδιά του να αγοράσει την Τσέλσι και να πάρει εκεί μαζί του Ρονάλντο και Μέσι. Το εξαιρετικά φιλόδοξο πλάνο του να αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και να την ενισχύσει με ακόμη περισσότερους αστέρες έκανε γνωστό ο Μπέρναρντ Άντγουι Μποασιάκο. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης […] The post Γκανέζος ιδιοκτήτης χρυσωρυχείου θέλει να αγοράσει την Τσέλσι, τον Ρονάλντο και τον Μέσι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)