Δέσποινα Βανδή: «Πήρα τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού να μου δώσει τις ευλογίες της για το chart show»

10:04 - 10/03/2022

Το ερχόμενο Σάββατο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Chart Show μέσα από τη συχνότητα του Alpha. To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Πήρα τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού να μου δώσει τις ευλογίες της για το chart show» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Chart Show» - Δ. Βανδή: Πήρα τηλέφωνο τη Ν. Γερμανού για να μου δώσει τις ευλογίες της!

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Βανδή σε Ναταλία Γερμανού: «Τις ευλογίες σας πάτερ μου»

Όλες οι ευλογίες της Ναταλίας Γερμανού στην Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε το στο

Chart Show – Δέσποινα Βανδή: «Ζήτησα από την Ναταλία Γερμανού, τις ευλογίες της»

Το πρώτο γύρισμα για το Chart Show! Τι δήλωσαν οι συντελεστές του νέου show του Alpha και η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή; Απολαύστε τους! The post Chart Show – Δέσποινα Βανδή: «Ζήτησα από την Ναταλία Γερμανού, τις ευλογίες της» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της