Ο N. Όχονος για την επίσκεψη Τσίπρα και το «ράλι» τιμών σε ενέργεια και πρώτες ύλες (ΗΧΗΤΙΚΟ)

20:44 - 17/03/2022

Στη σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της Ohonos Snack, καθώς και στις ανατιμήσεις σε ενέργεια και πρώτες ύλες αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Νώντας Όχονος μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. «Εξεπλάγην όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ο πρόεδρος ήθελε να μας επισκεφθεί», είπε ο κ. Όχονος ο οποίος ξενάγησε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα στην παραγωγική μονάδα της Ohonos Snack που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Σίνδου. Στη διάρκεια της συζήτησης στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στις μεταποιητικές επιχειρήσεις και ειδικότερα στη βιομηχανία τροφίμων

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)