Λεξικό Γαστρονομίας: Από το Α στο Ω-Μέρος 4

18:20 - 19/03/2022

Αioli Μαγιονέζα με σκόρδο, γαλλικής έμπνευσης. Σερβίρεται συνήθως με θαλασσινά. Είναι δεμένο ακόμη και με την κουζίνα της Ισπανίας και της Ιταλίας. Το όνομα σημαίνει σκόρδο και λάδι. Το αγιολί είναι σάλτσα δεμένη με τις κουζίνες της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Το όνομά του σημαίνει σκόρδο και λάδι. Άισμπεργκ (iceberg) Λαχανικό, που προέρχεται […] The post Λεξικό Γαστρονομίας: Από το Α στο Ω-Μέρος 4 appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λεξικό Γαστρονομίας: Από το Α στο Ω-Μέρος 4

Αioli: Μαγιονέζα με σκόρδο, γαλλικής έμπνευσης. Σερβίρεται συνήθως με θαλασσινά. Είναι δεμένο ακόμη και με την κουζίνα της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια