Λεξικό Γαστρονομίας: Από το Α στο Ω-Μέρος 4
18:20 - 19/03/2022
Αioli Μαγιονέζα με σκόρδο, γαλλικής έμπνευσης. Σερβίρεται συνήθως με θαλασσινά. Είναι δεμένο ακόμη και με την κουζίνα της Ισπανίας και της Ιταλίας. Το όνομα σημαίνει σκόρδο και λάδι. Το αγιολί είναι σάλτσα δεμένη με τις κουζίνες της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Το όνομά του σημαίνει σκόρδο και λάδι. Άισμπεργκ (iceberg) Λαχανικό, που προέρχεται […]
The post Λεξικό Γαστρονομίας: Από το Α στο Ω-Μέρος 4 appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λεξικό Γαστρονομίας: Από το Α στο Ω-Μέρος 4
Αioli: Μαγιονέζα με σκόρδο, γαλλικής έμπνευσης. Σερβίρεται συνήθως με θαλασσινά. Είναι δεμένο ακόμη και με την κουζίνα της Ισπανίας και της Ιταλίας.
Διαβάστε το στο real.gr