Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Έχασα τον κόσμο μου»

08:36 - 24/03/2022

Μια συγκινητική εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η κριτής του GNTM μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, ο οποίος και την στιγμάτισε. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον θάνατο […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Έχασα τον κόσμο μου» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της και την κατάθλιψη

H Ζενεβιέβ Μαζαρί σε συνέντευξή της στο «The 2Night Show»...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της και την κατάθλιψη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε συνέντευξή της στο «The 2Night Show», αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της που την οδήγησε σε ψυχολόγο, και την «απειλή»...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Συγκινεί με την εξομολόγησή της για την κατάθλιψη και τον θάνατο της μητέρας της

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει. «Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς... The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: Συγκινεί με την εξομολόγησή της για την κατάθλιψη και τον θάνατο της μητέρας της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Όταν χάθηκε έτσι ξαφνικά…»

Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την αναφορά στο πόσο To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Όταν χάθηκε έτσι ξαφνικά…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»