Θ. Πλεύρης: Στόχος να έχουν καταργηθεί μάσκες και πιστοποιητικά μέχρι το καλοκαίρι (VIDEO)
13:12 - 24/03/2022
«Το Πάσχα είναι κρίσιμο και θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, απάντησε ο Θάνος Πλεύρης σε ερώτημα για το πότε θα αφαιρεθούν από τα μέτρα η μάσκα και τα πιστοποιητικά. «Και αυτά τα θέματα θα εξετάζονται κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή.
Μακάρι να έχουν αρθεί αρκετά μέτρα το Πάσχα αλλά ο σχεδιασμός είναι πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι να αίρονται σταδιακά με βάση τους δείκτες», είπε στην εκπομπή Συνδέσεις ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Μετά την Καθαρά Δευτέρα είχαμε συνεχώς αύξηση, ενώ την τελευταία εβδομάδα τα εξιτήρια και οι εισαγωγές ισορροπούν (περίπου 350), έχουμε 2.000 κενές κλίνες και στις ΜΕΘ από 670 διασωληνωμένους ο αριθμός έχει πέσει στους 350. Αν και παραμένει σταθερά υψηλός ο δείκτης θ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr