Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο ρατσισμός και η σχέση με την Τζένη Καζάκου

01:00 - 29/03/2022

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» τον Ντάνιελ Νούρκα. Ο To άρθρο Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο ρατσισμός και η σχέση με την Τζένη Καζάκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντάνιελ Νούρκα: Η αλβανική καταγωγή, ο ρατσισμός και οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα»

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του αλλά και πώς τον δέχτηκαν οι συμμαθητές του όταν ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο ρατσισμός και η σχέση του με την Τζένη Καζάκου

Ο νεαρός κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση

Διαβάστε το στο in.gr

Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο ρατσισμός και η σχέση με την Τζένη Καζάκου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (28/3) τον Ντάνιελ Νούρκα. Ο νεαρός ηθοποιός, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη σειρά «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα», μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, την οικογένειά του, το modeling που ήρθε ξαφνικά στη ζωή του και το όνειρό του για την υποκριτική που έγινε πραγματικότητα. Tοποθετήθηκε απέναντι στον ρατσισμό και περιέγραψε τα όμορφα χρόνια στο Κιάτο, όπου ένιωσε αποδοχή και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμμαθητές του στο σχολείο. «Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της