«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα»
02:50 - 30/03/2022
Ο Νίκος Νικόλιζας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εμπειρίες που έχει από τις συνεντεύξεις του […]
The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα (Βίντεο)
«Είχε πάρα πολλά λεφτά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά…»
Διαβάστε το στο Νίκος Νικόλιζας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα»
Αποκαλύψεις για την μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου
Διαβάστε το στο Νίκος Νικόλιζας: Η Αλίκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα
Στην παρέα της Τρίτης (29/3) του «The 2Night Show» βρέθηκε προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νίκος Νικόλιζας. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την αγάπη του για τον ελληνικό κινηματογράφο, για τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα μικρά μυστικά τους, αλλά και τις συγκινητικές στιγμές που έζησε μαζί τους. Γιατί η Καίτη Γκρέυ τον θεωρεί γιο της; «Ο Μητσάκης και η Καίτη Γκρέυ με έσπρωξαν στη δημοσιογραφία. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου, μέχρι και σήμερα λέει ότι είμαι ο υιοθετημένος της γιος», εξήγησε ο Νίκος Νικόλιζας. Πώς αντέδρασαν ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Κώστας Κακαβάς όταν συναντήθηκαν ξανά, μετά από 50 χρόνια; «Μετά από μισό αιώνα ένωσα Αλεξανδράκη Κακκαβά και ήταν αφορμή η Στέλλα. Δεν εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Η Βουγιουκλάκη ήταν η πιο πλούσια ηθοποιός που πέρασε από την Ελλάδα- Ήταν πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις»
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μέσα σε άλλα και στην τεράστια περιουσία που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Το βιβλίο Έχω ένα Μυστικό, που έγινε και σίριαλ στον Alpha, το επιμελήθηκα εγώ κι η Βασιλεία Ζερβού. Όλες τις συνεντεύξεις του Γιάννη από τις μαθήτριες της Αλίκης, τα έχω κάνει εγώ» σημείωσε αρχικά ο Νίκος Νικόλιζας. «Θέλω να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr