Ρούλα Πισπιρίγκου: Πόσο καιρό θα μείνει στη φυλακή αν καταδικαστεί (VIDEO)
22:08 - 05/04/2022
«Είναι μία ποινική υπόθεση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί. Είναι ένα έγκλημα απεχθές και σπάνιο», είπε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο MEGA.
Ο ίδιος τόνισε πως όλα δείχνουν ότι η 33χρονη δεν θα έχει μία δίκαιη δίκη, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν στηθεί τηλεδικαστήρια με τηλε-δικαστές και τηλε-ετυμηγορίες.
«Τα αρμόδια όργανα του ΕΣΡ παρακολουθούν απαθώς, ενώ ο θεσμικός του ρόλος είναι να διασφαλίζει τα αντίθετα. Ως δικηγόρος εγώ το υφίσταμαι, γιατί σε άλλη σοβαρή υπόθεση, με τον Πέτρο Φιλιππίδη η κοινή γνώμη τον έχει κρίνει ένοχο και όταν τολμάει κάποιος να τον υπερασπιστεί δημόσια διαπομπεύεται από τους υπόλοιπους», είπε.
«Όταν η κοινή γνώμη νομιμο
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι αθώα με αποδείξεις, είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι»
Αιχμές για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, φέρεται να αφήνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε, μέσα από τη φυλακή: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται σε αντίθετα στρατόπεδα καθώς ενώ η 33χρονη δεν άφησε στην απολογία της καμία υπόνοια σε βάρος του, εκείνος, αν και δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αντιληφθεί κάποια «ύποπτη» κίνηση της γυναίκας του, ζητεί να μάθει την αλήθεια ξεκαθαρίζοντας πως πρόθεση του είναι να δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: Ετοιμάζεται να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης
Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ειδικά διαμορφωμενο χώρο στις φυλακές Κορυδαλλού και πληθαινουν οι πληροφορίες οτι οι δικηγόροι της ετοιμάζονται τις επόμενες ώρες να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.
Διαβάστε το στο thebest.grΡούλα Πισπιρίγκου: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή αν κριθεί ένοχη
Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή με τον ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο να κάνει λόγο για μια σπάνια υπόθεση στα αστυνομικά χρονικά της χώρας. «Είναι μία ποινική υπόθεση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί. Είναι ένα έγκλημα απεχθές και σπάνιο», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή αν κριθεί ένοχη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι αθώα με αποδείξεις, είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι»
Το μήνυμα της μέσα από τη φυλακή
Διαβάστε το στο news.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι αθώα με αποδείξεις – Είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι»!
Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει μεταφερθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα επιμένει να αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται πως είναι αθώα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή (μέσω τρίτου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡούλα Πισπιρίγκου: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή αν κριθεί ένοχη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή αν κριθεί ένοχη
06/04/2022
Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή με τον ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο να κάνει λόγο για μια σπάνια υπόθεση στα αστυνομικά χρονικά της χώρας.
«Είναι μία ποινική υπόθεση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί. Είναι ένα έγκλημα απεχθές και σπάνιο», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Mega τονίζοντας ότι η κατηγορούμενη αν κριθεί ένοχη είναι αντιμέτωπη με 18 χρόνια φυλάκισης.
Ο ίδιος τόνισε πως όλα δείχνουν ότι η 33χρονη δεν θα έχει μία δίκαιη δίκη, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν στηθεί τηλεδικαστήρ
Διαβάστε το στο filathlos.grΜητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: "Δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, η κοινή γνώμη τη δίκασε"
"Γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει. Το παιδί μου εγώ το έχω μεγαλώσει με αρχές και το ξέρω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜάνα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, η κοινή γνώμη τη δίκασε»
Μάνα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, η κοινή γνώμη τη δίκασε» Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τη μαρτυρία μίας γυναίκας στο Live News, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία της σπιτονοικοκυράς με την κα Ελένη Λεγάτου. Μετά τα όσα είπε η οικογενειακή φίλη, η μητέρα της 33χρονης παρενέβη στην εκπομπή του […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr