Σύζυγος Σεμπαστιάν Παλάσιος: «Έχω γίνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού»

15:02 - 07/04/2022

Η σύζυγος του Σεμπαστιάν Παλάσιος, Τζοάνα Χέρμπελ, συνομίλησε με τους ακολούθους της στα social media και αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό. Η Αργεντινή μητέρα του παιδιού του εξτρέμ του Τριφυλλιού, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες του γάμου τους, αλλά και γενικότερα από την Ελλάδα, δηλώνοντας μάλιστα και οπαδός της ομάδας. «Είμαστε ευχαριστημένοι στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα. Ο Σεμπάστιαν έχει υπογράψει για τρία χρόνια εδώ. Εννοείται πως και εγώ έχω γίνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού», έγραψε χαρακτηριστικά σε κάποιες από τις απαντήσεις της. newsit.gr The post Σύζυγος Σεμπαστιάν Παλάσιος: «Έχω γίνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού» appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής