Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Ιωάννα Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»
12:40 - 18/04/2022
Την ενόχλησή της εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή
To άρθρο Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Ιωάννα Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Love It: H Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»
Η Μαρία Αντωνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή, Love it και… «κρέμασε» την Μαλέσκου μιας και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή και η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά
Αν και ήταν καλεσμένη στο Love It από καιρό, η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή της και η […]
The post Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή και η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grLove It: H Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»
Η Μαρία Αντωνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή, Love it και… «κρέμασε» την Μαλέσκου μιας και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και το σχολίασε στον αέρα!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grLove It: H Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»
Η Μαρία Αντωνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή, Love it…
Διαβάστε το στο onsports.grLove It: Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε ξανά την εμφάνιση της – Οι αιχμές της Μαλέσκου
Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνιση της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Τα καρφιά της παρουσιάστριας.
The post Love It: Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε ξανά την εμφάνιση της – Οι αιχμές της Μαλέσκου appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΜαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στη Μαλέσκου
Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου.«Τελευταία στιγμή μας το ακύρωσε. Αυτό το να έρθει η Μαρία Αντώνά εδώ, έχει γίνει σίριαλ να ξέρετε» σχολίασε η αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου. Στην συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός. Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου […]
The post Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στη Μαλέσκου appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr