Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Ιωάννα Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»

12:40 - 18/04/2022

Την ενόχλησή της εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή To άρθρο Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Ιωάννα Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Love It: H Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»

Η Μαρία Αντωνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή, Love it και… «κρέμασε» την Μαλέσκου μιας και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή και η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά

Αν και ήταν καλεσμένη στο Love It από καιρό, η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή της και η […] The post Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή και η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Love It: H Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην Μαλέκου – «Μου κακοφάνηκε»

Η Μαρία Αντωνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή, Love it και… «κρέμασε» την Μαλέσκου μιας και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και το σχολίασε στον αέρα!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Μαρία Αντωνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή, Love it…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Love It: Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε ξανά την εμφάνιση της – Οι αιχμές της Μαλέσκου

Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνιση της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Τα καρφιά της παρουσιάστριας. The post Love It: Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε ξανά την εμφάνιση της – Οι αιχμές της Μαλέσκου appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στη Μαλέσκου

Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου.«Τελευταία στιγμή μας το ακύρωσε. Αυτό το να έρθει η Μαρία Αντώνά εδώ, έχει γίνει σίριαλ να ξέρετε» σχολίασε η αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου. Στην συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός. Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου […] The post Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στη Μαλέσκου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της