Στα παρασκήνια του "MasterChef": Όσα δήλωσαν οι 3 αγαπημένοι κριτές

16:29 - 08/01/2020

Η κάμερα των «Κου Κου» κι ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκαν στα γυρίσματα του ευρηματικού τρέιλερ του MasterChef και φυσικά μίλησαν με τους τρεις κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ότι ο πήχης είναι και φέτος πάρα πολύ ψηλά και ότι οι κριτές θα παραμείνουν τρεις, αφού τέταρτος κριτής θα είναι ο κόσμος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το κινηματογραφικό αυτό trailer, δηλώνοντας για τη… στενότητα του πράγματος: «Εγώ ήμουν μια χαρά στο αμάξι, οι άλλοι δύο είχαν σκεβρώσει». Ο Πάνος Ιωαννίδης επιβεβαίωσε ότι δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να παραστήσει ότι δε...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει