Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Volley League ανδρών

17:34 - 26/04/2022

Το επίσημο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Volley League Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ. Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Φοίνικα Σύρου, σε έναν αγώνα φιέστα όπου θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Volley League – Β φάση 10η αγωνιστική – Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 19:15 (EΡT-3): Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Continue reading Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Volley League ανδρών at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League 2

Το πρωτάθλημα της Super League 2 πλησιάζει στο τέλος του με την 33η αγωνιστική να είναι εμβόλιμη αλλά και προτελευταία. Στο σημερινό “μενού” υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μία εξ αυτών διεξάγεται στις 15:30 στην Ηγουμενίτσα όπου ο Θεσπρωτός υποδέχεται την πρωτοπόρο Βέροια. Το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, έπειτα από την βαριά συντριβή από τον Ηρακλή […] The post Οι αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League 2 appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Το πρόγραμμα της 34ης, τελευταίας, αγωνιστικής της SL2

To πρόγραμμα  τώρα και της 34ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Α ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 01.05.2022 / 14:45 Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Α.Ο. Ξάνθη Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός Βέροιας, ΝΠΣ Βέροιας – ΑΟ Καβάλα Καυτανζόγλειο, ΠΟΤ Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας Σερρών, Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου Π.Κ. Ρέντη, Ολυμπιακός Β – […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ panathinaikoskosmos.com

Γιατί πάει πιο πίσω η μεγάλη κίνηση για φορ – Θέλει άμεσα δημιουργικό χαφ και εξτρέμ

Τα πρώτα “θετικά” δείγματα του Τσέριν

Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης στην Euroleague: Η ξεχωριστή στατιστική πρωτιά

Η Ανκαραγκουτσού θέλει και τον Μακέντα!

Το ζήτημα Νέντοβιτς: Η σκληρή αλήθεια και η άλλη πλευρά του νομίσματος

Σήμερα ακτινογραφία ο Γκάνεα – Καλύτερα ο Ρουμάνος