Λουτσέσκου: «Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση»

23:31 - 27/04/2022

Λουτσέσκου: «Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση» 27/04/2022 Την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ρουμάνος έκανε μια κίνηση προς την εξέδρα να κάνει ησυχία πως δεν ακούει και εν συνεχεία μετά και την προτροπή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Λίγο αργότερα, ο Λουτσέσκου επέστρεψε και μίλησε στην κάμερα της COSMOTE. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση στον τελικό, μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα του Δικεφάλου, ενώ εξέφρασε παράπονα προς τον διαιτητή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου: Για την ενα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: Αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ, με το 1-1 που πήρε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό κι αυτό προκάλεσε έντονα συναισθήματα με τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV σε δύο… φάσεις. Την ώρα που πήγε να μιλήσει στην κάμερα, έκανε ένα νεύμα προς τον κόσμο των Πειραιωτών που είχε μείνει στην εξέδρα να μην κάνει… φασαρία κι όταν τα πνεύματα πήγαν να οξυνθούν λίγο, έπειτα από προτροπή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κι έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση στον τελικό, ενώ εξέφρασε παράπονα προς

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)