Σπύρος Νικολαϊδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη, τα παράτησα όλα κι έφυγα»
00:40 - 28/04/2022
Στο The 2night Show ήταν καλεσμένος ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς. Ο ίδιος περιέγραψε […]
The post Σπύρος Νικολαϊδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη, τα παράτησα όλα κι έφυγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Νικολαΐδης: Πέρασα βαριά κατάθλιψη - Τα παράτησα όλα και έφυγα
Ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης εξομολογείται δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν, αλλά και τις διακρίσεις που είχε πάρει ως μοντέλο.
Διαβάστε το στο Σπύρος Νικολαΐδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό»
Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης....
Διαβάστε το στο ZouglaΣπύρος Νικολαΐδης: Πέρασα βαριά κατάθλιψη, τα παράτησα όλα και έφυγα
Ο ηθοποιός εξομολογείται δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν
Διαβάστε το στο Σπύρος Νικολαΐδης: Περνούσα βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες – Τα παράτησα όλα κι έφυγα
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (27/4) τον Σπύρο Νικολαΐδη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε την άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή του, τις σπουδές στις Σέρρες, το modeling, τη διάκριση σε ανδρικά καλλιστεία, τον πρωταθλητισμό στο kick boxing, τη ζωή του στο Λος Άντζελες και την πασαρέλα του διάσημου Michael Costello, αλλά και το «κυνήγι» της επιτυχίας στην υποκριτική. «Έφυγα για σπουδές στις Σέρρες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στα 15 μου άρχισα το μόντελινγκ, πληρωνόμουν, έκανα παράλληλα κι άλλες δουλειές, σερβιτόρος, μπάρμαν, υποδοχή. Παράλληλα, με τις σπουδές μου άρχισα τη διαφημιστική μου εταιρεία. Kick Boxing ά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπύρος Νικολαΐδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό»
Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο γνωρίσμαε καλύτερα φέτος από τη σειρά «Γη της Ελιάς».
Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Νικολαϊδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη.Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα»
Kασλεσμένος στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για την υποκριτική αλλά και τη σκοτεινή περίοδο που πέρασε κατάθλιψη κι έφυγε στην Αμερική. «Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου, που είχα παρατήσει τον εαυτό […]
The post Σπύρος Νικολαϊδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη.Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr