ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79

00:04 - 09/01/2020

Αν ήμουν πλούσιος Επεισόδιο 79. Ο Μάνος αρρωσταίνει και παραμιλάει, μες στον πυρετό του, αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν. Καθημερινά στις 20:45 στον ΑΝΤ1 Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης, Σπύρος Καπώνης, Αντώνης Σωτηρόπουλος Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Φωτεινή Τσακίρη, Χάρης […] The post ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 appeared first on HappyTv.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 Ο Τζέι Τζέι αναζητά έναν τρόπο να εξηγήσει στην Αϊχάν τα πραγματικά του αισθήματα χωρίς να την πληγώσει. Η ιδέα που του έρχεται δεν είναι πολύ κακή… Η Πολέν δίνει στη Σανέμ να καταλάβει ότι δε σκοπεύει να βγει από τη ζωή του Τζαν, […] The post ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ του Μανούσου Μανυσάκη ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Ιφιγένεια στην Κωνσταντινούπολη συλλαμβάνεται και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου ανακρίνεται βiαια από τον Ονούρ Ασλάν. Ο γιατρός Νικολαΐδης και η σύζυγός του Σοφία αναζητούν την Ιφιγένεια στα γραφεία των Νεότουρκων, όπου συναντούν τον Μεχμέτ Καρτάλ, που ισχυρίζεται […] The post ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 147-148-149-150

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 147-148-149-150 Επεισόδιο 147 Η Ιφιγένεια τρέχει με το νυφικό στους δρόμους της Κέρκυρας, προκειμένου να δει τον Μιλτιάδη και να τον πείσει να την παραδώσει νύφη. Οι αντιστάσεις του Μιλτιάδη κάμπτονται και τελικά η Ιφιγένεια φτάνει στο ξωκλήσι πάνω σε άμαξα! Στο πάρτι […] The post 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 147-148-149-150 appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Το ναυάγιο: Όλους τους ταράζει ο Ιπποκράτης .. αλλά εμείς αγαπάμε Στάνκογλου

Το ναυάγιο: Αν δεν εξαφανιστείς, θα σε εξαφανίσω εγώ, κατάλαβες; κατάλαβες;

Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα – Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Αλμπέρτο Μποτία και στη μητέρα της

Η παραλία Επεισόδιο 131: «Όλοι ξέρουν τι έχεις κάνει. Δεν ντρέπεσαι Αρχοντάκη; Ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα»

Παγιδευμένοι: «Πάμε να το ξανά πιάσουμε πάλι απ’ την αρχή»

Το προξενιό της Ιουλίας: «Κάθε γυναίκα της οικογένεια μου προσπαθεί όλη της τη ζωή να ξεφύγει από έναν Ραζίνη»