Survivor: Ο λόγος που η Μυριέλλα Κουρεντή ξενέρωσε με τον Γιώργο Κατσαούνη – «Ήρθε σαν ιππότης»

18:52 - 29/04/2022

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη η Μυριέλλα Κουρεντή μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η ηθοποιός, το μεσημέρι της Παρασκευής (29/04) βρέθηκε στο  «Love It» και φυσικά δέχθηκε ερωτήσεις για την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη. Είχε όντως συναισθήματα για τον Τσακατσούκα; Γιατί ξενέρωσε με τον συμπαίκτη της με τον οποίο αντάλλαξαν και ένα φιλί; «Όταν μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι μου είπε πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας