Λεμονάτο ριζότο με αρακά
12:14 - 30/04/2022
Υλικά 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 1 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι για ριζότο 1/3 φλ. τσαγιού λευκό κρασί 4 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό λαχανικών 1 λεμόνι, ξύσμα και χυμό 3/4 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο αρακά 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα, τριμμένη Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το ρύζι για ριζότο και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίξτε και το λευκό κρασί και μαγειρέψτε για άλλα 3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει το ρύζι. Προσθέστε το ζωμό λαχανικών (μισό φλιτζάνι τη φορά), ανακατεύοντας συχνά μεταξύ κάθε προσθήκης μέχρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr