Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για Αμυντική Συμφωνία
13:45 - 09/01/2020
ΠολιτικήΈντυπη Έκδοση
Στην κατ’ ιδίαν ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό στρέφεται το ενδιαφέρον μετά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, η οποία σαφώς επισκιάστηκε από τις εξελίξεις στο Ιράν αλλά και από την αμερικανική πολιτική επικαιρότητα.
Το κλίμα Μαξίμου - Κουμουνδούρου είναι τεταμένο μετά τη σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα της συνάντησης, το οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «πρωτοφανές φιάσκο», «διπλωματική αποτυχία του Μητσοτάκη» και «μελανή στιγμή» για τις διεθνείς σχέσεις της χώρας.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα καταλόγισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός εξέπεμψε μια προσβλητική για τη χώρα ε
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προτάσεις στο ΠΕΠ για δομές ψυχικής υγείας
Δύο νέες προτάσεις-πράξεις στο ΠΕΠ Πελοποννήσου και στην πρόσκληση με τίτλο “Ανάπτυξη δράσεων / δομών παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” θα υποβάλει το Νοσοκομείο Καλαμάτας τις επόμενες μέρες.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr