ΑΠΘ: Κατέστρεψαν με βαριοπούλες τον χώρο που γίνεται η βιβλιοθήκη (ΦΩΤΟ)

12:20 - 07/05/2022

Εκτεταμένες καταστροφές προκάλεσαν στη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι στο κτίριο του Τμήματος Βιολογίας, στον χώρο στον οποίο τη Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών κατασκευής βιβλιοθήκης, εκεί όπου στεγαζόταν για 34 χρόνια η αποκαλούμενη κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό». Κρατώντας βαριοπούλες δεκάδες άτομα κινήθηκαν μαζικά προς τον χώρο και άρχισαν να γκρεμίζουν τους τοίχους. Η υπηρεσία φύλαξης ενημέρωσε τις πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, καθώς και την αστυνομία για την οργανωμένη επίθεση των αγνώστων, που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. «Υπάρχει σημαντική καταστροφή σε δημόσια περιουσία και δρομολογούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες. Το έργο αυτό, η δημιο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΠΘ: Άγνωστοι κατέστρεψαν με βαριοπούλες τον χώρο που γίνεται η βιβλιοθήκη

«Υπάρχει σημαντική καταστροφή σε δημόσια περιουσία και δρομολογούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες», δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

Διαβάστε το στο

ΑΠΘ: Άγνωστοι κατέστρεψαν με βαριοπούλες τον χώρο που γίνεται η βιβλιοθήκη

«Υπάρχει σημαντική καταστροφή σε δημόσια περιουσία και δρομολογούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες», δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΑΠΘ: Άγνωστοι κατέστρεψαν με βαριοπούλες τον χώρο που γίνεται η βιβλιοθήκη

«Υπάρχει σημαντική καταστροφή σε δημόσια περιουσία και δρομολογούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες», δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

Διαβάστε το στο tovima

Κατέστρεψαν με βαριοπούλες τον χώρο που γίνεται η βιβλιοθήκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Σπασμένοι υαλοπίνακες ακόμη και στα ασανσέρ, γκρεμισμένο τοίχοι, σωλήνες σκαλωσιών διάσπαρτες τριγύρω, διαλυμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κατεβασμένα κιγκλιδώματα από τα παράθυρα, συνθήματα με σπρέι, παρατημένοι πυροσβεστήρες…Τίποτα δεν άφησαν όρθιο στο διάβα τους άγνωστοι βάνδαλοι οι οποίοι τα ξημερώματα εισέβαλαν στον χώρο εργασιών της νέας βιβλιοθήκης του ΑΠΘ εκεί όπου κάποτε στεγαζόταν η κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό».

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΑΠΘ: Αγνωστοι γκρέμισαν με βαριοπούλες τους τοίχους στο «Στέκι στο Βιολογικό»

«Είμαστε ανυποχώρητοι. Στηρίζουμε και συνδράμουμε με κάθε μέσο τόσο τον πρύτανη του ΑΠΘ όσο και τους πρυτάνεις των άλλων ΑΕΙ, ώστε η νεολαία μας να σπουδάζει με τις βέλτιστες συνθήκες και τα ελληνικά ΑΕΙ να αναβαθμίσουν περαιτέρω το κύρος τους» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου The post ΑΠΘ: Αγνωστοι γκρέμισαν με βαριοπούλες τους τοίχους στο «Στέκι στο Βιολογικό» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ στο ΑΠΘ: Γκρέμισαν με βαριοπούλες το Βιολογικό όπου θα κατασκευαζόταν η βιβλιοθήκη (vid)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που θυμίζει κρανίου τόπο. Το άρθρο ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ στο ΑΠΘ: Γκρέμισαν με βαριοπούλες το Βιολογικό όπου θα κατασκευαζόταν η βιβλιοθήκη (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΑΠΘ: Γκρέμισαν με βαριοπούλες τα πάντα στο Βιολογικό

Σοκαριστικές εικόνες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)