Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρολό στη ζωή μου και ανοδικό και καθοδικό

10:56 - 11/05/2022

«Δεν θα έλεγα όχι σε έναν πέμπτο γάμο», λέει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Λιάνα Ζιμάλη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό ατύχημα του γιου του, την απώλεια των γονιών του, τη δουλειά του καπετάνιου, τα καλοκαίρια και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου. «Οι στιγμιαίες ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρολό στη ζωή μου και ανοδικό και καθοδικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο γιος του, για το νέο του επαγγελματικό του βήμα αλλά και τις στιγμιαίες επάρσεις μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (11/05). «Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους. Το πιο δύσκολο επάγγελμα, το οποίο έχει και τεράστια ευθύνη, είναι αυτό του καπετάνιου, το οποίο και ασκώ τα τελευταία χρόνια» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο reality «Φάρμα». «Σαφώς και πας σε ένα ριάλιτι καθαρά για τα χρήματα. Εγώ πήγα, γιατί πραγματικά ήταν πολύ “εντάξει“» είπε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για τη σύντροφό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Βαλένθια: «Τώρα πρέπει να κατηγορηθώ ότι δεν παίζω με το ρολόι» – Τι είπε για τον Λαρεντζάκη

Βαθμολογία Euroleague: Στην 4άδα ο Παναθηναϊκός, υποχώρησε κι άλλο ο Ολυμπιακός

Grand Hotel – επόμενα επεισόδια: Ο Άρης χαροπαλεύει

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι βουλευτές του κόμματος γευμάτισαν στην Καισαριανή

Γη της ελιάς – επόμενo επεισόδιo: Ένα υποτιθέμενο λάθος του Παυλή κοστίζει πάρα πολύ ακριβά στην Αλεξάνδρα και τον αφήνει εκτεθειμένο

Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια: «Δώσατε απάντηση στο παρκέ όταν 10.000 οπαδοί έβριζαν τη μητέρα μου»