ΑΠΘ: Επίτιμος Διδάκτορας Τμήματος της Θεολογικής Σχολής θα αναγορευτεί ο Βλάσιος Φειδάς

14:12 - 23/05/2022

Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ Βλάσιος Φειδάς. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Σύμφωνα με το σκεπτικό της ομόφωνης απόφασης του Τμήματος, ο τιμώμενος είναι «ένας εμβληματικός ερευνητής που επί πενήντα και πλέον χρόνια καλλιεργεί σε εύρος και βάθος την Εκκλησιαστική Ιστορία, συντάσσοντας πρωτοποριακές μελέτες, οι οποίες άνοιξαν νέους ορίζοντες έρευνας σε διεθνές επίπεδο. Ο ίδιος καλλιέργησε με εξίσου σημαντικές μελέτες το Κανονικό Δίκαιο, αναδεικνύοντας πολύτιμες πτυχές των

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε επίτιμο διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν. Κύπρου αναγορεύεται ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Με ένα σπουδαίο γεγονός προσανατολίζεται να αρχίσει τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πρόκειται να αναγορεύσει Επίτιμο Διδάκτορα της Φιλοσοφικής του Σχολής, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλή του Γραφείου Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Τελετών της Πρυτανείας, Δόξα Κωμοδρόμου, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ στον Active, το σπουδαίο αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, στην έδρα του Πατριαρχείου στο Φανάρι. Το άρθρο Σε επίτιμο διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν. Κύπρου αναγορεύεται ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)