Τζορτζ Τσούνης: Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα στην καρδιά μου (VIDEO-ΦΩΤΟ)
14:16 - 25/05/2022
Τη μεγάλη του χαρά και τιμή που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζόρτζ Τσούνης, στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης
Ο κ. Τσούνης, μιλώντας ελληνικά στην αρχή, είπε πως είχε ξαναβρεθεί στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του, το όνομα του οποίου είναι Δημήτρης, προκειμένου να επισκεφτούν τον ιερό ναό του πολιούχου της πόλης, τον Άγιο Δημήτριο.
"Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα στην καρδιά μου και είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι εδώ" σημείωσε μεταξύ άλλων αποκαλώντας φίλο του τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Χαρακτήρισε δε τη Θεσσαλονίκη, ως αναγεννησιακή πόλη και τον δήμαρχο επίσης ως "αναγεν
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
Μέσα σε έντονο και φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο Θοδωρής Βλάχος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από 11 χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας πόλο, έχοντας κατακτήσει μαζί του τα… πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά τον σημερινό δέκατο σερί τίτλο και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87), που πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ... Περισσότερα
To άρθρο Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
Μέσα σε έντονο και φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο Θοδωρής Βλάχος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από 11 χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας, έχοντας...
Διαβάστε το στο ZouglaΒλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»
Το «αντίο» του Θοδωρή Βλάχου στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Διαβάστε το στο Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»
Το «αντίο» του Θοδωρή Βλάχου στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Διαβάστε το στο tovimaΒλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
Μέσα σε έντονο και φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο Θοδωρής Βλάχος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από 11 χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας, έχοντας κατακτήσει μαζί του τα… πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά τον σημερινό δέκατο σερί τίτλο και 26ο από καταβολής της Α1 κατηγορίας (την περίοδο 1986-87), που πανηγύρισε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, […]
Το άρθρο Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΈκλαψε ο Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
Ο Θοδωρής Βλάχος δακρυσμένος αποχαιρέτησε την ομάδα της καρδιάς του. Πλέον θα είναι μόνο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας των ανδρών. Πήρε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και αποχωρεί έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 2011 και μετά.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
25/05/2022
Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τέλος του σημερινού τελικού με την Βουλιαγμένη. Ύστερα από 11 χρόνια αποχωρεί, αφού θα βρίσκεται μόνο στον πάγκο της εθνικής ομάδας.
«Άλλο ένα πρωτάθλημα για αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο. Αποχωρώ από την ομάδα της καρδιάς μου. Έχω ζήσει τόσα πολλά, θα τα κουβαλάω για πάντα. Συνεχίζω στην Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Από το 1987 έχω ζήσει μεγάλες στιγμές, 11 χρόνια έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές. Είμαι πλέον ένας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου», δήλωσε ο προπονη
Διαβάστε το στο filathlos.gr«O Άρης θα είναι για πάντα στη καρδιά μου!»
Ο Τζέιμς Κέλι εξέφρασε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον Άρη, τεχνικό επιτελείο και κόσμο, για την στήριξη και την αγάπη προς αυτόν και την οικογένεια του, λέγοντας έτσι του δικό του «αντίο» στους κιτρινόμαυρους. Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και την διοίκηση του Άρη που μου […]
Διαβάστε το στο thessports.gr