Τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Χαρδαλιά με τον Σουηδό ομόλογό του- Συζήτησαν για Ουκρανία, ΝΑΤΟ

18:30 - 25/05/2022

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σουηδό υφυπουργό Άμυνας Jan-Olof Lind, είχε, σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως ανακοινώθηκε, η επικοινωνία έγινε σε συνέχεια της συνάντησής τους στο περιθώριο του Συμβουλίου Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 17 Μαΐου. Κατά τη συνομιλία, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις του στην ευρωπαϊκή ήπειρο και συζητήθηκε η υποψηφιότητα της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Ο Ν. Χαρδαλιάς επανέλαβε τη θέση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η Ελλάδα θα υποστηρίξει πλήρως το αίτημα της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, καθόσον πρόκειται για απόφαση στο πλαίσιο άσκησης τη

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Τι συζήτησαν

Σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γαΐρ Λαπίντ τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας - Ισραήλ και αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ @yairlapid συζητήσαμε τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση των Το άρθρο Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Τι συζήτησαν εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)