Θεσσαλονίκη-Φωτιά στην Αριστοτέλους: Δύο ανήλικοι στο Ιπποκράτειο-Ποια η κατάστασή τους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

19:24 - 27/05/2022

Ακόμη δύο άτομα και μάλιστα ανήλικα, μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο της οδού Αριστοτέλους όπου στεγάζεται μεταξύ άλλων και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο παιδιά 5 και 12 ετών που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, με το πρώτο να παρουσιάζει πλέον επάρκεια στο επίπεδο οξυγόνου του, την ώρα που στο 12χρονο, έχει ήδη χορηγηθεί οξυγόνο. Πηγές από το νοσοκομείο αναφέρουν επιπλέον ότι στο 12χρονο θα γίνει και πάλι καταμέτρηση του επιπέδου του οξυγόνου στο αίμα του, αλλά και ότι το παιδί είναι αρκετά τρομαγμένο, έπειτα από την εξαιρετικά δυσάρεστη εμπει

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη – Φωτιά στην Αριστοτέλους: Δύο ανήλικοι στο Ιπποκράτειο – Ποια η κατάστασή τους

Δύο αγόρια, ηλικίας 4 και 12 ετών, διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά από τη φωτιά που ξέσπασε σε κτήριο στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά παρουσίασαν αναπνευστική δυσχέρεια και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Στον δωδεκάχρονο χορηγήθηκε προληπτικά οξυγόνο. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη – Φωτιά στην Αριστοτέλους: Δύο ανήλικοι στο Ιπποκράτειο – Ποια η κατάστασή τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)