ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

10:52 - 28/05/2022

«Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» μας θυμίζουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τις ίδιες μεθόδους και τους ίδιους πρωταγωνιστές», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ. Και επισημαίνεται: «Από τη στιγμή που οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν βολεύουν το αφήγημα του κ. Τσίπρα, τι κάνει; Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα. Το έκανε προεκλογικά με τις αλήστου μνήμης BridgingEurope και VoxPop, που όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών, παραπλανούσαν την κοινή γνώμη, το κάνει και σήμερα δημιουργώντας μέσω συνεργατών του κ. Τσίπρα, εταιρεία με έδρα την Κύπρο που διενεργεί φιλικές για τον ΣΥΡΙΖΑ μετρήσεις». Στην ανακοίν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

Ανακοίνωση αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, που εμπλέκει τον ΣΥΡΙΖΑ με εταιρεία δημοσκοπήσεων που εδρεύει στην Κύπρο, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει στα ζητήματα που τίθενται, ενώ το κατηγορεί ότι «προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα». Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εταιρεία συνδέεται με στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και φέρεται να έκανε μετρήσεις για μέσα που είναι προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής: «Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» μας θυμίζουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τις ί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η Πειραιώς με αφορμή δημοσίευμα που θέλει συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να διενεργούν φιλικές για την Κουμουνδούρου μετρήσεις The post ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

«Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» μας θυμίζουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τις ίδιες μεθόδους και τους ίδιους πρωταγωνιστές», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότηταekomninou Σαβ, 28/05/2022 - 12:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

ΝΔ: Από τη στιγμή που οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν βολεύουν το αφήγημα του κ. Τσίπρα, προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνει με τέτοιες μεθοδεύσεις, είναι να θυμίζει στους πολίτες, το πραγματικό του πρόσωπο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε το στο mononews.gr

«Δεν βολεύουν το αφήγημα Τσίπρα οι μετρήσεις και κατασκευάζει δική του πραγματικότητα» τονίζει η ΝΔ

Ζητά απαντήσεις για δημοσίευμα με «φιλικές» δημοσκοπήσεις εταιρείας με έδρα την Κύπρο. «Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα εφημερίδα μας θυμίζουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τις ίδιες μεθόδους και τους ίδιους πρωταγωνιστές», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ. «Από τη στιγμή που οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν βολεύουν το αφήγημα του κ. Το άρθρο «Δεν βολεύουν το αφήγημα Τσίπρα οι μετρήσεις και κατασκευάζει δική του πραγματικότητα» τονίζει η ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΝΔ για Τσίπρα: Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

Τι καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)