Δ. Γαλεντέρης για Πάτρα: «Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να βγουν τα πορίσματα» (VIDEO)
19:22 - 01/06/2022
Στο ερώτημα γιατί καθυστερεί το πόρισμα Καλογριά - Καρακούκη ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εκτιμά ότι οι ιατροδικαστές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα.
«Θα πρέπει να ψάξουμε γιατί υπάρχει καθυστέρηση στα εργαστήρια και όχι στα πορίσματα των ιατροδικαστών», δήλωσε.
Σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, το πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας έχει καθυστερήσει λόγω της πολυπλοκότητας των δειγμάτων που αναλύονται, ενώ η δική του τοποθέτηση είναι πως θα έπρεπε να γίνει εκταφή της σορού του κοριτσιού.
«Η σορός του κοριτσιού θα μπορούσε να δώσει παραπάνω πληροφορίες από τους ιστούς που έχουν διατηρηθεί, έχουν μεγαλύτερη ποιότητα αυτά τα υλικά»,
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: «Οι ιατροδικαστές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να βγάλουν τα πορίσματά τους»
Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα με τους ιατροδικαστές να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να βγάλουν τα πορίσματά τους. Την εκτίμηση αυτή έκανε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στην εκπομπή Live News στο ερώτημα γιατί καθυστερεί το πόρισμα Καλογριά – Καρακούκη. «Θα πρέπει να ψάξουμε γιατί υπάρχει καθυστέρηση ... Περισσότερα
To άρθρο Πάτρα: «Οι ιατροδικαστές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να βγάλουν τα πορίσματά τους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο