Σπύρος Νικολαΐδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του – «Μαμάκα μου, θα ζεις για πάντα»
20:16 - 07/06/2022
Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Νικολαΐδη. Ο ηθοποιός από τη σειρά, Η Γη της Ελιάς θρηνεί
To άρθρο Σπύρος Νικολαΐδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του – «Μαμάκα μου, θα ζεις για πάντα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Σπύρος Νικολαϊδης με την ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του
Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχασε τη μητέρα του από τη ζωή. Ο […]
The post Συγκινεί ο Σπύρος Νικολαϊδης με την ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣπύρος Νικολαΐδης: H συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του – «Δεν έφυγες, θα ζεις πάντα μέσα από εμένα»
Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα. Ο ηθοποιός της σειράς «Η γη της ελιάς» έχασε τη μητέρα του από καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί απότομα τις τελευταίες ημέρες. Ο Σπύρος […]
The post Σπύρος Νικολαΐδης: H συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του – «Δεν έφυγες, θα ζεις πάντα μέσα από εμένα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr