Σέρρες: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξάφριζε» σπίτια και Ι.Χ. – Στις 18.500 ευρώ η λεία τους (ΦΩΤΟ)

10:34 - 09/06/2022

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, σε τέσσερις άνδρες που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα στις Σέρρες, με λεία που ανέρχεται στις 18.500 ευρώ. Αναλυτικά οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνεργασία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 4 ημεδαπών ανδρών, για σύσταση συμμορίας, ληστεία, κλοπές και απόπειρες κλοπών και ληστείας. Ειδικότερα, εντοπίστηκαν προχθές (7 Ιουνίου 2022) το πρωί, σε περιοχή των Σερρών οι προαναφερόμενοι, που

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρρες: “Ξάφριζαν” σπίτια και Ι.Χ. – Στις 18.500 ευρώ η λεία τους

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Σερραίων αφού έβαζαν στο στόχαστρό τους σπίτια και οχήματα. Ο λόγος για τέσσερις Ρομά ηλικίας 21,21,23 και 25 ετών. Συγκεκριμένα, οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνεργασία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής […] The post Σέρρες: “Ξάφριζαν” σπίτια και Ι.Χ. – Στις 18.500 ευρώ η λεία τους appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)