Κατερίνα Καραβάτου: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου, δε μου αρέσει ο πόλεμος που γίνεται»
08:40 - 10/06/2022
Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου στο After Dark και τον
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου, δε μου αρέσει ο πόλεμος που γίνεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου για Ιωάννα Μαλέσκου: Στενοχωριέμαι για τα άσχημα πράγματα που λέγονται γι’ αυτή
Στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου η Κατερίνα ΚαραβάτουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καραβάτου: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου…»
Καλεσμένη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ιωάννα Μαλέσκου και όσα ακούγονται...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καραβάτου: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου»
Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά After Dark. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την κριτική που δέχεται η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και για τα τηλεοπτικά κουτσομπολιά. «Στεναχωριέμαι γιατί δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον στοχοποιούν με αυτόν τον τρόπο, όπως την Ιωάννα Μαλέσκου. Άσχετα αν σε […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr