Ιωάννα Μαλέσκου: «Επειδή εύκολα σταυρώνουμε ανθρώπους…»
14:40 - 15/06/2022
Ένα δημόσιο «ευχαριστώ» θέλησε να απευθύνει η Ιωάννα Μαλέσκου στην Κατερίνα Καραβάτου. Αφορμή τα λόγια με τα οποία μίλησε η παρουσιάστρια για εκείνη στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή After Dark. «Την ευχαριστώ και δημόσια την Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τη σύντομη πλην περιεκτική τοποθέτησή της για μένα», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Στη συνέχεια […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Επειδή εύκολα σταυρώνουμε ανθρώπους…» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Στέλνει μήνυμα στον Mike – «Να λέμε αλήθειες»
«Άνοιξα ένα κομμωτήριο και κουρεύω κι εγώ», είπε ο Mike στους ρεπόρτερ και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Love It». Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν άρεσε στην Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να του στείλει μήνυμα μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ. «Θέλω να πω κάτι που με προβλημάτισε. Άκουσα τον Mike να λέει ότι άνοιξε δικό του κουρείο. Εγώ θυμάμαι ότι στο κομμωτήριο που πάω, στην Καλλιθέα, στον Σταύρο Λιάρο που με φροντίζει, τον στήριξε, τον βοήθησε, δεν ήταν δικό του το κομμωτήριο αυτό, δεν ήταν δικός του ο χώρος αυτός», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε επίσης: «Να λέμε αλήθειες, νομίζω ότι κάπου εκεί Mike… Εκτός κι αν είναι κάτι που μου
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr